Roofracks

ROOFRACKS

UPRACKS roof racks zijn modulair ontworpen om op zo veel mogelijk auto’s te passen. 

Met de 11 beschikbare maten roof racks is er voor elke 4×4, SUV of Crossover wel een passend roof rack.
Zie de Vehicle Application Guide voor een overzicht op automerk/model. Staat de auto er niet bij: meet het beschikbare oppervlak van het dak op en kies het bijpassende UPRACKS roof rack. 

VOETENSETSPRACKS roofracks worden gemonteerd op voetensets die bij de auto passen. Afhankelijk van de toepassing kan er gekozen worden van 2 t/m 7 voetensets. De voeten kunnen overal onder het roof rack geplaatst worden zodat de roof racks op alle auto’s passen.

T-SLEUVEN/ACCESSOIRES

UPRACKS roof racks hebben aan alle kanten T-sleuven. Boven-, onder- én zijkant! In de sleuven kun je een rechthoekige M8 moer plaatsen en daarop zijn de Accessoires op elke gewenste plek stevig en veilig te monteren. Voor de meeste toepassingen bestaan er kant-en-klare Accessoires : van sjoroog tot jerrycanhouder.

LICHTGEWICHT

UPRACKS roof racks zijn gemaakt van een hoogwaardige aluminium legering zodat het gewicht boven op de auto zo laag mogelijk blijft. Hoe lager het gewicht van het roof rack zelf, hoe meer laadvermogen er over blijft. Daarnaast zorgt dit voor een zo laag mogelijk zwaartepunt, goed voor een stabiele wegligging.
De roof racks zijn sterk genoeg voor zware belading, de beperkende factor is de maximale daklast die de auto aan kan. Kijk daarom altijd de specificaties van de auto na.

CORROSIEBESTENDIG

UPRACKS roof racks, voetensets en accessoires worden eerst in een elektrostatisch lakbad (kataforese) voorzien van een primer en daarna zwart gepoedercoat. Dankzij de primer zit de poedercoating extra stevig vast op het aluminium en is de corrosiebescherming zeer hoog. Alle bevestigingsmaterialen zijn van roestvrij staal.
Op bestelling zijn de roof racks ook leverbaar in blank aluminium.


Vehicle Application Guide


Verfijnd zoeken

UPRACKS 63-AC45 Aluminium kist, waterdicht ca. 78 x 38 x19 cm.

UPRACKS 63-AC45 Aluminium kist, waterdicht ca. 78 x 38 x19 cm.

UPRACKS 63-AC45 Aluminium kist, waterdicht ca. 78 x 38 x19 cm.Europees fabrikaat, beste prijs kwalit..

€158,99 Excl. BTW: €131,40

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1